Asiantuntevaa osaamista asiakkaan ehdoilla jo vuodesta 1975.

Sisustuspuuseppä Joiners rakentaa myymäläkalusteet

Kokenut sisustuspuuseppä

Puusepänliike Joiners Oy on perustettu vuonna 1975. Toimimme Rajamäellä 1000m2:n tuotantotiloissa. Yrityksessä työllistyy 5 puualan ammattilaista.

Valmistamme myymäläkalusteet, julkisten tilojen kalusteet, apteekkikalusteet sekä muut kalusteet ja vastaamme itse asennuksesta. Tällä tavalla voimme varmistaa kalusteille parhaan mahdollisen laadun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Apteekkikalusteet ja erikoiskalusteet

Apteekkikalusteita olemme toimittaneet jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Palvelemme kaikkia asiakkaita ja suunnittelijoita ympäri Suomen. Merkittävää yhteistyötä on apteekkikalusteiden kohdalla ollut suunnittelutoimisto Coop Hovitie Oy Ltd:n kanssa.

Teemme kaikki erikoiskalusteet avaimet käteen -periaatteella. Etsimme kalustekomponentit suunnittelijoiden ja asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvaksi.

Kartoitamme jatkuvasti kustannustehokkaita, toimivia ja laadukkaita ratkaisuja kalusteisiin.

Laadukkaat myymäläkalusteet

Toimitamme vuodesta 2009 lähtien kalusteita Pikval Oy:n kanssa kehitetyillä metallihyllykomponenteilla. Pikval Oy on Suomen suurimpia metallikalustevalmistajia ja yhteistyössä on syntynyt kustannustehokas ja laadukas hyllyjärjestelmä. Valikoimaan kuuluu myös valaistu kosmetiikkahylly, joka on saatavana putki- ja LED-valoratkaisulla.

Käytettävissämme ovat myös Optimax-komponentit apteekkikalusteille sekä räätälöidyt mittatilauskomponentit ja -osat metallista.

Palvelemme mielellämme niin pienissä kuin suurissa kalusteasioissa